Kéztörés

Az élet úgy hozta, hogy újra próbára tesznek az Égiek. Megint túlhajszoltam magam, kell egy kis csend, lelassulás. Egy szerencsétlen szituációban eltörött a kézfejemben egy csont. 3 napra rá hívtam Imi bácsit, hogy segítsen, mert 2,5 hét múlva esküvő és én gipsz nélkül akarok az oltár elé menni.

A távolból, telefonon keresztül megkezelt. 5 napra rá CT-kontrollra mentem, ahol az orvosok nem hittek a szemüknek. A csontom összeforrt, mintha el sem tört volna. Nagy volt a csodálkozás, hiszen csoda történt! (Gipsz hordási ideje 3,5 hét lett volna.) Persze én csak jót mosolyogtam ezen, mert én előre tudtam, hogy mi lesz az eredmény: egy összeforrt csont!

Újból meggyógyultam Imi bácsi segítségével! Köszönöm!

2019. július


Pajzsmirigy túlműködés

A nagy rohanós életmódnak köszönhetően én is megkaptam a pajzsmirigy túlműködés betegségét. Habár az Égiek figyelmeztettek, hogy lassítsak, hát én nem hallgattam rájuk, és ez a fene kór megfertőzött.

A vizsgálatok után gyógyszert írt fel az orvos, amit el is kezdtem szedni, de 1 hónap után abbahagytam, persze a család mit sem tudott róla, mert meggyőződésük, hogy csak a gyógyszer segíthet.

Újból magamba néztem, és meghoztam a döntést: én nem fogom gyógyszerrel mérgezni a testemet!

Szerencsére az élet újból Imi bácsi felé sodort, így megtörtént a pajzsmirigyem cseréje (lélek szinten). Másnap mentem kontroll vizsgálatra (vérvétel).

Az eredmény magáért beszélt. Negatív! Egészséges, jól működő pajzsmirigy! Minden 24 óra alatt íródott át! Meggyógyultam!

Azóta sem jött elő, ennek már 2 éve!

Hála az Égnek! Köszönöm!

2017. február - szeptember


Reuma gyógyítása

Kedves Imre bácsi!

Az ózdi Reumakórházban, ahol a jobb kezemet tornáztatták már kb. 50. alkalommal eredmény nélkül (csuklótörésem volt, a gipsz levétele után a kis és gyűrűsujjam zsugorodva maradt, a csuklóm merev maradt, emiatt elveszítettem munkámat), szóba elegyedtem egy idős férfival, aki úszni járt, a jobboldali csípőízület kopása miatt.

Felkínálta a lehetőséget, elvisz Gödöllőre Kercselics Imréhez, aki meg fogja gyógyítani a kezem.

Elfogadtam az ajánlatot, így telefonon időpontot kért.

A megadott időpontra elvitt autóval, felkísért a rendelőbe, bemutatott, és elment parkolóhelyet keresni. Mikorra onnan visszajött kb. 20 perc múlva, már túl voltam a kezelésen. Azóta a kezem tökéletesen működik, és másnap kaptam új munkahelyet.

Meggyőződésem, hogy találkozásunkat az égiek rendezték, így akartak rajtam segíteni. Ehhez csak az kellett, fogadjam el a felkínált lehetőséget, higgyek az embernek.

Napjainkban ez nem divat, a régi bevált gyógymódokat semmibe veszik, szaladnak a gyógyszergyártók ügynökeihez gyógyulást remélve.

Isten áldja Kercselics Imrét, aki a rábízott "TALENTUMOT" gyümölcsözteti.

Szeretettel ajánlom M. E.


Gyermekáldás

Kedves Imre bácsi!

Ismételten köszönő levelet írok, most már második gyermekünk születéséért. Az első kislányunk fogantatása előtt is az Ön segítségét kértük. Így tettünk a második előtt is, főleg azért, mert ismételten volt egy spontán vetélésem. 2013 februárjában jártunk Önnél a férjemmel. Ebben az esetben szerencsére nem volt szükség olyan komoly beavatkozásra, mint az első esetben. Immunrendszer és hormonháztartás erősítést és méhnyálkahártya vastagítást kellett végezni. Otthon, további kezeléseket nem kellett végeznem, mint első gyermekünknél. Reménykedtünk, tettük a dolgunkat. Aztán azon év augusztusában megfogant második gyermekünk, szintén egy kislány. 2014. május 6-án meg is született Lenke Magdolna, 3460 gr és 56 cm gyönyörűség. Azóta is jól fejlődő, egészséges kisbaba.

Testvérével most már négyen alkotjuk boldog kis családunkat. Reméljük, hogy ez a létszám a jövőben gyarapodni fog.

Még egyszer köszönjük szépen Imre bácsi segítségét.

Isten áldja, és minden jót kívánunk.

Üdvözlettel: K. F. T és családja


Évek óta tartó köhögés

Kb. 4-5 éve gyakorlatilag folyamatosan köhögtem. A téli időszakban állandóan, de nyáron is gyakran. Teljesen kimerültem, lefogytam.

A tüdőgyógyászaton COPD-t (jelenleg gyógyíthatatlan betegség) és asztmát állapítottak meg, és ennek megfelelően hörgőtágítókkal és gyulladáscsökkentőkkel kezeltek, de ennek ellenére nem javultam. Nagyon rövid időre voltam csak tünetmentes, és kezdődött minden elölről. Úgy éreztem a nyugati orvostudomány nem tud mit kezdeni velem. Ekkor mentem el 2011. október 12-én Kercselics Imréhez. Imre bácsi kikérdezett, és közölte, hogy „szellemműtéttel kicseréli a beteg tüdőmet, hörgőmet”, utána 8 hétig nekem kell közreműködnöm abban, hogy ez a dolog a valóságban is meggyógyuljon. (Előírt módon meditálnom kellett). A műtét alatt nem éreztem semmi különöset, és utána sem, de még abban a hónapban hegyet másztam Erdélyben köhögés nélkül. Novemberben volt egy gyulladásom, amit 4-5 nap alatt kikezeltem, de miután letelt a 8 hét (én még 10 napot meditáltam, hogy biztos legyen a dolog) egész télen és tavasszal tünetmentes voltam, elhagytam a gyógyszereimet.

A spirometriás mérési eredményeim is javultak, (objektív mérés) és tavasszal a tüdőgyógyász megállapította, hogy nincs COPD-m, csak allergiás asztmám, és nem kell a gyógyszereket állandóan szednem.

Azóta is jól vagyok, az erőm is visszatért.

Nagyon köszönöm Imre bácsinak, hogy segített, és visszatérhettem a régi életemhez, az unokáimhoz, a családomhoz, amit a köhögés miatt nem tehettem!

Sajnos a megfázásos betegségek iránti fogékonyságom nem szűnt meg teljesen, ezért az immunrendszerem erősítését kérem azóta is Imre bácsitól.

D.


Az én fura ferde történetem (csigolya rigolya)

A csodák a természet törvényeinek nem mondanak ellen, csupán a tudásnak, mely a természetről szól. (Szt. Ágoston)

Hátam közepén összecsontosodott 5 csigolya születési rendellenességével születtem. Míg gyermek voltam, nem jelentett gondot, de aztán kamaszként kaptam rá egy kellemes Scheuermann-kór-t, vagyis a csigolyatest fejlődési zavarának következtében a csigolyák ék alakúvá deformálódtak. Ehhez hozzátartozott még egy nagyarányú gerincferdülés, és az alsó csigolyák rendellenes nyitottsága, melyet spina bifida néven ismer az orvostudomány.

24 éves voltam, mikor felmerült bennem, vajon mi fog történni, ha majd gyermeket várok, és mit fog a nagyobb súlyhoz szólni az én gerincem? Ezért reumatológushoz fordultam. Nem telt bele sok idő, három főorvos! állt a röntgenfelvételem felett, majd kibökték: "Hát, ez fájhat!" Fájt is bizony. Aztán fel is világosítottak, hogy ennek az állapotnak tolókocsis vége szokott lenni. Majd idősebb koromra teljesen meghajlik a gerincem, és nagyjából úgy fogok kinézni, mint a Vasorrú bába a mesében (ha ragaszkodom a mérgezett almához, azt is szorongathatom kedvemre közben). Arról ne is álmodozzak, hogy megműtik, mert ez soha nem lesz tökéletes a tudomány mai állása szerint.

Mellesleg a tudomány mai állása szerintem olyan, mint a vakond a kertemben: vakon teker össze-vissza és soha nem lehet előre tudni, melyik nap, hol túr fel. Úgy döntöttem, erre valóban nem alapozhatok.

Még szerencse, hogy a szerencse, mint életalkotó alapelem nem létezik. Legalábbis az én világomban. És azt is nagyon szeretem, hogy véletlenek sincsenek. Így nem csoda, hogy mikor eljutottam (Csoda folytán - mert csodák azért vannak ;) Kercselics Imre szellemgyógyász tanfolyamára, úgy oldódott meg a problémám, hogy gyakorlatilag észre sem vettem.

Cseréltünk csigolyákat, persze éppen azokat, melyekre szükségem volt, majd teljesen gyanútlanul elmentem egy reumatológiai szakrendelésre, melyre időpontot fél évvel a tanfolyam előtt kértem, viszont a csigolyaátírások utánra kaptam.

Most 3 doktornő hajolt a röntgenfelvételem fölé, majd azt mondták: "Fogalmunk sincs, miről beszél, itt semmi sincs összenőve." Bevallom, meg sem lepődtem. Ez a fent említett szerencse, véletlen és csoda dolog miatt van.

Ja, igen, és a szellemgyógyászat miatt. Hála és köszönet az Égieknek, felfedezett benső nagyságunknak, és nem utolsó sorban Kercselics Imrének és Feleségének, aki ráébresztett, hogy mire vagyok/vagyunk képesek.

Szeretettel: T. A.


Gyermekáldás

Kedves Imre bácsi!

2010. októberében jártam Önnél a párommal, mert segítségre volt szükségünk. Gyermeket szerettünk volna, de két spontán vetélés után úgy gondoltuk tennünk kell valamit. Mivel az akadémikus orvostudomány vívmányait eleve elvetettük, Imre bácsihoz fordultunk.

A "kezelés" során teljes méh és petefészek csere történt, valamint vértisztítás. Imre bácsi utasításait a következő hetekre betartottam és azon év decemberében megfogant első gyermekünk. Várandósságom szinte problémamentes volt, sőt kifejezetten szerettem kismama lenni. 2011. szeptember 13-án megszületett kislányunk, Júlia Mária, 3650 gr és 56 cm-rel.

Egészséges, gyönyörű baba. Nagyon boldogok vagyunk és hálásak a gyermekáldásért. Élvezzük a vele töltött perceket, miközben ezt a levelet írom, Julcsika élénken közli velem a véleményét. Bízunk benne, hogy további gyermekeink születnek, hiszen nagy családot szeretnénk.

Köszönjük szépen Imre bácsinak, hogy segítségünkre volt.

Isten áldásával jó egészséget és boldog, áldott ünnepeket kívánunk!

K. J. T.


Szívcsere

Kedves Imre bácsi!

Már fiatal korom óta voltak kisebb-nagyobb problémák a szívemmel. Mivel nem volt súlyos a problémám, az időnkénti gyógyszeres kezelésen kívül más kezelést nem kaptam. Az évek során nyilván romlott valamit az állapotom, de sohasem volt olyan súlyos, hogy orvosi kezelésre szorultam volna.

2009 novemberében megözvegyültem. Férjem halála nagyon megviselt, sokat sírtam és a szívem is egyre gyengült. Végül is olyan rossz állapotba kerültem, hogy éjszakánként nem mertem lefeküdni sem, nagyon keveset aludtam. A gyerekeim nagyon sokat aggódtak értem.

Ekkor jutottam el Imre bácsihoz (2010. június 15-én). Imre bácsi szellemműtétet javasolt! Fiamon keresztül megtörtént a szívcsere. A szellemműtétet követően igen rövid idő alatt (1-2 hét) teljesen rendbejöttem. Annyira, hogy mostanra már (2011 ősze) két forró nyár is mögöttem van. Mindkét nyáron nagy melegek is voltak, amit most remekül viseltem, pedig a szellemműtét előtt sohasem bírtam a napot és a nagy meleget. Azóta majdnem minden nap sokat gyalogolok, legtöbbször a boltba, az unokákért, az iskolába, a piacra, vagy ahová kell. Az idén nyáron többször voltam a gyerekekkel kirándulni, strandolni, még hegyet is másztam. Ez már jó ideje elképzelhetetlen volt számomra.

Nem régen ismét Imre bácsi segítségét kértem. Mivel a méhemmel voltak gondjaim, szellemműtéten keresztül új méhet és petefészket kaptam! Az átíródási idő még jelenleg is tart, de már most is érzem a javulást.

Tisztelt Kercselics úr! A jó Isten áldását kérem önre, és remélem lesz ereje és kitartása, hogy még nagyon sokáig működhessen az Isten gyönyörűségére és az emberiség javára.

Tisztelettel: V. N. I.-né


Derék gyógyítása távból

Hétvégén kifestettük a gyerekszobát a párommal, aminek meg lett az eredménye. A sok hajolgatástól hétfőn nem tudtam felkelni az ágyból (a kisfiamat nem tudtam elvinni az óvodába, pedig csak 200 méterre van az óvoda). Kedden sem lett jobb a derekam, egyre jobban fájt. Egyik ismerősöm ajánlott egy jó csontkovácsot, így elmentem hozzá, nagyon kedves volt, helyretette a derekamat, de sokáig nem tartott, mert késő este már ugyanolyan volt, mint előtte. Szerdára pedig már egy hatalmas görbület volt a gerincem alsó részén, és a gerincem bal oldalán lévő izom teljesen meg volt keményedve, feszülve. Szerdán este telefonon keresztül sikerült elérnem Imre bácsit, és kértem, hogy segítsen nekem. És segített is, mert miután letettem a telefont, bizsergést éreztem a gerincoszlopomban. 20 perccel később a gerincoszlopom melletti bekeményedett rész félig fellazult. 40 perccel később a gerincoszlopom melletti kemény izom teljesen fellazult, és 1 órán belül a gerincem kiegyenesedett. A párom meg is jegyezte, hogy ezt fel kellett volna venni videóra, mert ez szinte hihetetlen. Utána már tudtam menni, ami kész csoda volt ahhoz képest, hogy előtte az ágyban fekve is fájdalmas volt feküdni.

Hatalmas köszönet ezért Imre bácsinak, hogy segített nekem, hogy tudtam menni 1 órával a gyógyítás után.

Sz. A.


Nem volt diagnózis!

2001 januárjában orrmandula műtét előtti vizsgálaton derült ki, hogy a fiamnak nagyon magas a trombocitaszáma (háromszoros). Elkezdődött a rémálom, kórház, orvos keresés. 2 évbe telt, mire nagyon sok (7. kórház) keresés után megtaláltuk azt az orvost, aki „hajlandó” volt diagnózist mondani a leletek alapján. Nagyon jó orvost találtunk, nagyon figyel ránk és vigyáz a gyerek egészségére. Következett a csontvelő vétel.

Az eredmények megjárták a világot, de senki nem tudott rá gyógymódot (ezzel együtt kell élnie). Azóta is 2 havonta járunk vizsgálatra és az eredmények 7-8 ezer körül mozogtak.

Kaptam egy telefont a férjem barátjától, aki minden alkalommal hívott az eredmények miatt, ekkor mondta a felesége betegségét és Imre bácsit, aki segített leküzdeni a kórt. Kérte, higgyek benne és segíteni fog. Nem telt bele 2 nap, mikor egy DVD-t ajánlott egy másik barátunk és kérte figyelmesen kövessem az utasításokat, amit látok és hallok.

Mivel hívő emberek vagyunk, nem volt nehéz elhinni, hogy nagyon fontos a segítség amit kaphatok, ezért hívtam Imre bácsit időpont egyeztetés miatt. Bevallom nagyon féltem az első találkozásnál, de mikor személyesen beszéltünk, nem éreztem mást, csak nyugalmat és megnyugvást. Úgy éreztem, mintha nagyon régóta ismernénk egymást, nagyon jó érzés volt. Úgy váltunk el, hogy az utasításait követem, és a változásokat (eredményeket) telefonon elmondom.

Nem kellett sokat várnunk, december közepén az eredmény egyeztetés miatt beszéltünk az orvosunkkal, aki azt mondta, nálunk karácsonyi csoda történt, Istvánkánk eredménye egyre jobb, a trombocitaszáma 5 ezerre lement.

Nagy volt a boldogság, nem tudta a doktor úr mitől zuhanhatott le így az eredmény (természetesen mi tudtuk). Nem tudom hogy megköszönni a barátainknak akik megismertettek Imre bácsival és ezer köszönet amit Imre bácsitól kaptunk. Már tudom, a gyerekem semmiről nem tudott ami a háta mögött zajlott, de valamit érez, szavakkal nem tudja elmondani, csak az álmát, hogy azt súgták, hogy meg fogsz gyógyulni!!!

Nagyon köszönjük, Imre bácsi.

Köszönjük: István és a családja


Méh és hüvely cseréje

Kedves Imre!

Örömhírről szeretnélek tájékoztatni. Én a 2009. évi őszi kurzusodra jártam és nov. 8-án csináltunk egy méh+hüvely cserét (+vért is kapott) a lányom, Erika számára, aki Amerikában él. Már ekkor is ismert volt előttem, hogy orvosa december 8. du. 2 órára tűzte ki lányom számára a műtét időpontját. A mi szellemműtétünket követően pedig az átírásra 6 hetes jelzést kaptunk, tehát december 20. körüli időpontot. Az orvosi beavatkozást mindenképpen szerettem volna elkerülni, ezért bevallom aggódtam, vajon az átírást meg tudom-e csinálni előbb, vajon elég nagy-e a hitem. Úgy éreztem az is tovább nehezíti a munkámat és a helyzetet, hogy a lányom nem igazán támogatott. De nem adtam fel! Igaz, menet közben kaptam egy kis megerősítést is (ezt a levelem végén szintén elmesélem). Időközben skype-on többször beszéltünk és a lányom elmondta, hogy javul az állapota, de gyorsan hozzátette, hogy „ilyen már korábban is előfordult és csak átmenet volt – ez is biztosan ilyen”. December 7-én este megtörtént az átíródás, ezt én határozottan és félreérthetetlen módon megéreztem (ezt később a szenzibil is igazolta). Erről tájékoztattam a lányomat, de a korábbi ellenérzései miatt nem harcoltam vele a műtét elhalasztásáért. Én bizonyosságot éreztem, hogy meggyógyult, ezért a Szelleme valamilyen módon meg fogja akadályozni a szükségtelen orvosi beavatkozást. Ezt kérésemben a Szelleme felé meg is fogalmaztam és csak vártam... (és nem aludtam 2 éjszakát). Az időeltolódás miatt a hírt csak a rákövetkező estén kaptam, amely nagyon meglepett.

A kórházban előkészítették a műtétre, nyugtató és kifejezetten méh-lazító injekciókat kapott. A műtétet azonban nem tudta az orvos elvégezni, mert a méhnyak és a méhe olyan kemény volt, mint a beton, és nem tette lehetővé, hogy műszerekkel beavatkozzanak. A férjét az orvos ezekkel a szavakkal tájékoztatta (a lányom a nyugtatóktól nem volt egészen tiszta tudatú): a felesége szervezete nem engedte meg a műtét elvégzését, vigye haza és jöjjenek vissza néhány hét múlva.

Most már a lányom is másként gondolkozik, ezennel általam köszöni meg Imre Bácsi segítségét.

Az a biztatás és megerősítés pedig, amire fent utaltam a következő: 3 hete történt, hogy egy szűk parkolóházba hajtottam kocsival és találkoztam a fallal. Kocsim első lökhárítóját nagy reccsenéssel és csikorgással letépte egy falból kiálló tárgy. Mivel ehhez hasonló cselekedetet már követtem el korábban is, tudtam, milyen kárt fogok elszenvedni és kb. mennyibe fog ez nekem kerülni. Felkészültem a látványra, hogy ezüst metál fém darabokat fogok látni a kocsi körül, de minimum a kocsinak egy összeroncsolódott darabját. Földbe gyökerezett a lábam amikor kiszálltam a kocsiból, és azt láttam, hogy – ugyan lóg a lökhárító – de a metál felületen egyetlen karcolás sincs! A lökhárítót szépen vissza lehetett helyezni a felfüggesztésnél és egy apró, alig látható sérülés nyoma maradt a sötét színű műanyag dísz-lécen. Ekkor eszméltem, hogy a kocsin védelem van! Mielőtt elindultam reggel felraktam úgy, ahogyan tanítottad. Köszönöm Neked!

Hát ezek a változások történtek velem ez alatt a pár hét (hónap) alatt a szellemgyógyász tanfolyam hatására. Hálás köszönetem érte!

Isten áldjon!

Őszinte tisztelettel és hálával, Ny. A.


Térd gyógyítása

Kedves Imre bácsi!

Mélyen meghajlok Ön előtt azért, hogy a sérült jobb térdem sok év kilátástalanság után újra egyenértékűen működik az ép bal térdemmel. Már-már elhittem ismerőseimnek, hogy "50 év felett örüljek, hogy tudok járni, ez sajnos általános, törődjek bele".

Kb. 5 éve korcsolyázás során estem úgy, hogy a jobb lábam erőteljesen és hirtelen kifordult. Később, amikor a térdemnél duzzadást tapasztaltam és feszítést, orvoshoz mentem. Ő tovább utalt. Következett a szakrendelő reumatológia. Onnan tovább küldtek röntgenre, ultrahang vizsgálatra, majd ORFI szakvizsgálatra (ez utóbbi Baker cisztát diagnosztizált). Visszamentem a reumatológushoz, aki gyulladáscsökkentő injekciót írt, ami rontott a helyzetemen. A körzeti orvos visszajelzésemre fogorvosi vizsgálatot javasolt. Megtettem, nem az volt a gyulladás forrása. Magamon próbáltam segíteni kímélő mozgással és agykontrollal. A Baker ciszta eltűnt. A térdem továbbra is bizonytalanul működött és enyhén sántítva jártam. Másodjára a Sport Kórházba kértem beutalót. Lúdtalpbetétet és kerékpározást javasoltak. A múlt nyáron a lépcsőn a fájdalomtól már nem hajlítottam a lábam. Privát térdspecialistához jelentkeztem be (hévízí szakorvos), aki többszázezer forintos kenőinjekció kúrával valamelyest segített, de a térdem továbbra is csak korlátozottan működött. Legutóbb fájdalmammal az Uzsoki Kórház ortopéd traumatológiájára mentem, mert ismerőseimtől hallottam, térdben is nagyon profik. Injekciót kaptam, és térdtapasz kúrát, ami valóban segített a fájdalom megszüntetésében, de az ok feltárására, az ok megszüntetésére vonatkozóan semmit nem mondtak. Kérdésemre csak valószerűsítették: „lehet, hogy porcrepedésem van, ha újra fáj, jelentkezzek műtétre.” Hál Istennek az egyik ismerősömön keresztül eljutottam Kercselics Imréhez. Kiderült, a térdemben a porc ép, de a térd tartószalagjai megnyúltak, ezért bizonytalan a térdem, és nem a helyükön mozognak a felületek. El sem tudom képzelni, a hagyományos orvoslással hogyan tudták volna a tartószalagjaim visszaerősíteni, visszarövidíteni, a nem megfelelő súrlódások miatti finom porszerű leválásokat eltávolítani a kenőfolyadékból. A térdem hátsó részén összecsúszott szalagokat talán ők is helyre tudták volna tenni, de azt nem diagnosztizálták sehol. Imre bácsi elsőként tette helyre. Azóta térdem újra egyenrangú. Egy kezelés kellett és egy kontroll.

Köszönöm, köszönöm, köszönöm!

P. A., Budapest


Daganatos máj gyógyítása

Tisztelt Imre bácsi!

Ezúton szeretném megköszönni, hogy segített a gyógyulásomban.

Debrecenben az orvosok hasi műtét után rosszindulatú daganatot állapítottak meg a beleimben, ami átterjedt a májamra is.

Egy újabb kórházi májvizsgálat előtt kerestem fel Imre bácsit, akinek gyógyító tudásáról már nagyon sokat hallottam.

Imre bácsi a kezelés során májcserét végzett nálam, ami annyira jól sikerült, hogy a kórházi vizsgálat eredménye negatív lett, azóta is teljesen panaszmentes vagyok.

Nagyon köszönöm amit értem tett.

További munkájához nagyon jó egészséget kívánok.

Tisztelettel, M. P. K.


Depresszió

Szerintem az egyik legszörnyűbb betegség. Többféle megnyilvánulása van. Lehet enyhébb, alig észrevehető. Amikor „csak” rossz a hangulat, a közérzet. De nem múlik el, sőt rövid idő múlva már ural a teljes letargikus állapot. Az addig nyugodt, derűs világ megváltozott. Bennem változott meg. Gondolataim, érzéseim már csak rossz világot képesek létrehozni. A legkisebb probléma amit könnyedén megold az ember, most rendkívül nehéz, megoldhatatlan feladat. A pici nézeteltérés hatalmas ordítozást vált ki.

Uralkodj magadon! – mondják. Én is szeretnék, mert hisz nem ilyen vagyok! De nem tud az ember uralkodni magán. Ordít, dühöng, megbánt másokat. Negatív, rossz gondolatok, és érzések uralják az embert, és ez nem múlik el, nem lehet tőle szabadulni. Változáskori depresszió! – mondják, gúnyos mosoly kíséretében. Gyógyszer kell rá! Valami jó tabletta! A tüneteken enyhít a ginseng, de pár hónapig csak. Nincs más megoldás. A gyógyszer az egyedüli kiút!

Sok-sok évvel ezelőtt, amikor egy fogamzásgátló tabletta okozta depressziót kellett megélnem, más volt, mint az előbb leírt állapot. Itt félelemérzés, émelygés, szorongás, folyamatos, szűnni nem akaró sírás, tériszony, halálfélelem tör az emberre egyik napról a másikra. Előjele, figyelmeztető jele nincs. Komoly akaraterő kell az elviseléséhez. Szinte ember feletti. A gyógyszer eltompít, de szinte semmi hatása nincs. El kell viselni a szörnyűséget. Itt nem ordítozik az ember, nem ideges. Minden erejét leköti "az ÉRZÉS" elviselése. Az állapotom folyamatosan romlik. Már az utcán nem tudok egyedül közlekedni. (Már nem szedem a fogamzásgátlót). És akkor jön a legnagyobb szörnyűség. Délután van. Másfél éves lányom ebéd után alszik a szobában. Egyszer csak érzem: ki kell ugranom az erkélyről. A késztetés annyira erős, hogy odamegyek az erkélyajtóhoz. Lányom mocorog. Ez erőt ad. Kimegyek a konyhába. Nem akarok meghalni. A tudat ilyenkor tiszta. Tudom mit csinálok. De a késztető érzés nagyon erős. Leülök a konyhakőre, összefogom a térdeimet. Ekkor még erősebben jön az érzés. Felállok. Nem lehet ellenállni az iszonyú erőnek. És ekkor hazajön a férjem. Életben maradtam. A gyógyszerek hatására valamennyire javult az állapotom.

Ez a betegség 7 évig uralta az életemet (persze valamennyit javult). A gyógyszerek megtették a magukét. Valamennyire elviselhetőbb lett az élet. 1 év után visszamentem dolgozni. Az utolsó 1 évben Teperint kaptam, este egyszerre 3 tablettát. Remekül éreztem magam. Csupán csak annyi volt a mellékhatása, hogy tönkretette a memóriámat. Mivel gyógyszereken nem élhettem le hátralévő életemet, le kellett szokni róla. Rettenetes volt. 1 tabletta – 1 hónap. 3 hónap alatt leszoktam a gyógyszerről. Sikerült! Viszonylag fiatal voltam akkor, 35 éves. A változó világ sok tanulnivalót hozott, de megdöbbenve tapasztaltam, nem tudok tanulni. Évekig próbáltam rendbehozni a memóriámat, de nem sikerült. Ún. szelektív memóriám van. Van amit megjegyzek, van ami többszöri ismétlés után sikerül, és van, amit egyáltalán nem tudok megtanulni. Akkor, 28 évesen, ezelőtt 26 évvel, nem volt segítség, a Bisecurin nevű fogamzásgátló által okozott depresszió az egész életemet tönkretette.

Most, mikor a változáskori depresszió nyomorította meg az életemet, Kercselics Imréhez fordultam segítségért. Több bajból – betegségből gyógyított ki az elmúlt 10 évben. Most nem várt rám hosszú, gyötrelmes évek sora! 3 kezelés után eltűnt a depresszió!!! S hogy mi a mellékhatása? Vidámság, pozitív életérzés, harmónikus kiegyensúlyozottság.

Szenvedéseimet azért írtam itt le, hogy segítsek. Segítsek azon embereknek, akik ismerik, megélik a depresszió kínjait.

Van kiút! Van segítség!

A természetgyógyász, szellemsebész Kercselics Imre 3 kezeléssel szabadított meg attól a betegségtől, ami 26 évvel ezelőtt 7 év gyötrelmet okozott.

Köszönöm, J. J.


Teljes érrendszer cseréje

Kedves Imre Bátyám!

Köszönöm, hogy meggyógyítottál.

Összefoglalnám a történetünket:

Nagyszerű emberi tulajdonságaidat és gyógyító képességedet már az első alkalommal is személyesen megtapasztaltam. 2004. februárjában Pécsett egy tanfolyam alkalmával láttalak először, amikor is egy nagyon beteg, fiatal özvegyasszonyt vittem magammal az előadásodra hallván a sikeres gyógyításaidról. Az asszonynak az orvosok által is diagnosztizált daganatai voltak több helyen is a szervezetében. Válságos állapotban volt, az egyik daganat már a koponyáját feszítette. Te azonnal megvizsgáltad és sürgős beavatkozást javasoltál. Pár óra múlva ott az előadás helyszínén, legalább ötven ember jelenlétében, szellemműtéttel kicserélted a fiatalasszony agyát. Ezt a műveletet többen "látták", és az illető maga is, sőt még az otthon tartózkodó édesanyja is. Az illető ma is él.

Az én gyógyításomról írnék most.

Sok évtizede állandó feszültségben élek, az életkörülményeim is megalapozták ezt, de a hajlamom is meg van rá. 2005. elejétől gyakrabban zsibbadt a karom, főleg a bal alsó. Május és szeptember között több vizsgálaton mentem keresztül, melyek alapján egy nagyon jószándékú kardiológus megállapította, hogy az érszűkületem már olyan mértékű, hogy étrenddel, életmód változással, gyógyszerrel már nem lehet meggyógyítani, és katéteres értágítást javasolt. (A leleteim alapján ezt más orvosok is megállapították.)

Én több alkalommal is kértem a katéterezés elhalasztását. 2005. szeptember 9-én pénteken az orvosom jobb belátásra igyekezett bírni, magyarázta, hogy ereim belső falán már a koleszterin lerakódás alatt elmeszesedés van. Sürgette ismét a katéteres tágítást. Kértem még egy hónap haladékot. Úgy váltunk el, hogy gyanús tünetnél azonnal hívjak mentőt, és mielőtt elkezdek valamit, nézzem meg, hogy van-e térerő a mobiltelefonomon.

Másnap szeptember 10-én szombaton, a korábbi terveimnek megfelelően utaztam Szekszárdra a soron következő előadásodra. Az előadás előtt jeleztem a gondomat, Te azonnal megállapítottad, hogy a szívem jó állapotban van, de az érrendszerem segítségre szorul, és szellemműtétet ajánlottál fel, amit én nagy örömmel elfogadtam. Pár óra múlva megtörtént a teljes érrendszerem cseréje a szellemműtéteddel, az egész tanfolyam hallgatói jelenlétében. Nagyon igyekeztem eljutni abba a tudatállapotba, amiben lenni kell ilyenkor. Benned egy pillanatig sem kételkedtem. A gyógyító szellemműtét lefolyását, - ugyan kicsit homályosan -, de "láttam", a jelenlévő társaim közül többen tisztán "látták".

Akkor, az újjászületésemkor döbbentem rá, hogy az ereim sokkal rosszabb állapotban voltak, mint azt az orvosok, nagy pláne én gondoltam volna. (Jelentős fizikai tevékenységet is végeztem egész életemben, igaz, hogy az utóbbi években nagyon kellett erőlködni.) Akik Rajtad kívül is "látták" a régi ereimet egybehangzóan: elsötétedett, elrenyhült, göcsörtös, kitüremkedéses, teljesen beteg érrendszerről számoltak be. A teljes vértisztítás is megtörtént. A fizikai testemben a teljes "átíródásra" négy hét lett megállapítva. Az utolsó előtti két napban a 100%-os átíródást többen is mértük.

A szellemműtétet követő hatodik napon, 2005. szeptember 16-án Pécsett egy nemrég megnyílt Szív és Érrendszeri Szűrőközpontban egy új, magyar világszabadalom, ún. ARTERIOGRÁF nevű műszer segítségével megállapították: "A kiserek vonatkozásában optimális, a nagyereknél a kornak megfelelő értékek"... A vérnyomásom is jó volt. Felhívták a figyelmemet a stresszhelyzetek kerülésére. Kérdésemre elmondták, hogy egészséges ereknél is képes szűkülést előidézni a feszült idegállapot.

Tekintettel arra, hogy a Szűrőközpont mérési értékei jelentősen jobbak voltak a korábbi leleteimnél, egy egyezségük alapján további ellenőrző vizsgálatokra átküldtek a Pécsi Szívgyógyászati Klinikára, ahol nagyon készségesen fogadtak és vizsgáltak. A Klinikán október 7 és 16 között elvégezték valamennyi hagyományos vizsgálatot, mindazt amit a gyógyításom előtt is elvégeztek más gyógyintézetben. Így újra megtörtént az EKG, labor, terheléses EKG, 24 órás HOLTER EKG, sőt az ultrahangos szívvizsgálat is.

Az eredmények minden vizsgálatnál jobbak voltak a korábbi vizsgálatok eredményeinél, sőt jók voltak.

Egyedül a 24 órás HOLTER EKG vizsgálatnál találtak „gyanúra utaló jelet”, aminek ellenőrzésére katéterezést ajánlottak. Én ezt a további ellenőrzést nem kértem. (Leszűrve a legfőbb tanulságomat, a stresszhelyzetek kerülésének kell lenni az egyik legfontosabb személyes feladatomnak a későbbiekben.)

A szellemműtét óta folyamatosan javul a közérzetem, a fizikai terhelhetőségem elérte a korábbi években megszokottat, sőt. Az egész lelkiállapotom jó irányba fordult, a környezetem is nap mint nap érzékeli a jobbulásomat.

Kedves Imre Bátyám!

Még egyszer nagyon köszönöm a csodábaillően hathatós gyógyításodat és segítségedet, ami az újjászületésemet eredményezte.

Nagy tisztelettel és szeretettel: Sz. I.


Méhnyakrák gyógyítása

Kedves Kercselics Imre!

Mérhetetlen hálával és szeretettel írok most Önnek, hogy megköszönjem, amit értem tett. Visszaadta az álmaimat, az egészségemet és hozzásegített ahhoz, ami a világon nekem a legfontosabb: fölnevelhetem a kislányomat egészségben és még testvért is hozhatok a világra.

Történetem röviden a következő: 32 éves vagyok. Januárban kiderült, hogy méhnyakrákom van. Orvosom két lehetőség közt ingadozott, méhem teljes eltávolítása, illetve a méhnyak csonkolása közt.

Hidegzuhanyként ért, szinte el sem hittem, hogy ez velem történik.

Úgy döntöttem, hogy nem adom a méhemet!!

Ekkor felhívtam Önt és néhány nap múlva találkoztunk is.

Szellemsebészeti műtétet hajtott rajtam végre. Amikor elbúcsúztunk azt mondta, hogy most már rajtam és a hitemen múlik.

Maga a műtét óriási hatással volt rám. Ilyen intenzív, csodálatos élmény kevés történt velem. Más ember lettem. Rengeteg dologról másként gondolkozom azóta.

Három héttel később egy nőgyógyászati rákszűrés egészségesnek mutatott, de mivel orvosom a fiatal korom és a kockázat miatt ismételt szövettani minta levételt javasolt, megint megműtöttek.

A szövettani vizsgálat teljesen negatív lett! Nyoma sem volt rákos sejtnek, ismét egészséges lettem. Csoda? Annál azért több! Az Ön tudása és az én hitem, amit szintén Öntől kaptam.

Köszönöm, hogy segített abban, hogy higgyek és bízzak magamban, a szellememben és a gyógyulásban!

Köszönöm, hogy lehetővé tette nekem azt, hogy legyen még kisbabám!

Köszönöm, hogy a gyógyulásom által megmutatta nekem azt, hogy mindig van kiút és remény, és az emberi szellem és szeretet minden másnál többre képes, többre, mint azt valaha is gondoltam volna...

Köszönöm, hogy meggyógyított!

Őszinte hálával és tisztelettel, Sz. Gy.


Méhnyálkahártya csere

Tisztelt Imre bácsi!

M-né G. I. vagyok. Imre bácsinál voltam méhnyálkahártya cserén. Megígértem, hogy leírom, hogyan és miért kerültem Önhöz.

Történetem röviden ennyi:

Márciusban és októberben volt vetélésem. Az orvosom nem tudott magyarázatot adni, és azt mondta várjunk még. ... Én meg voltam győződve arról, hogy csak Imre bácsi segíthet, és mondhatja meg, hogy mi a baj.

November 21-én voltunk a férjemmel Imre bácsinál. Ön azt mondta, hogy minden rendben, csak a méhnyálkahártya nagyon vékony. Kicserélte a nyálkahártyát, és már decemberben áldott állapotban voltam. Januárban találkoztunk Imre bácsival, és azt mondta, hogy 95%-on működik a nyálkahártya.

Azóta már megszületett a kisfiúnk, pont szeptember 8-án, Mária napon. Teljesen egészséges, egy kis tünemény.

Azóta hálát adok minden este a Szűz Anyának érte, és végtelenül hálásak vagyunk Imre bácsinak a segítségéért. Nélküle nem lenne a kisfiúnk, és számtalan orvosi vizsgálatot csináltak volna, közöttük hormonkezelést is.

Még egyszer köszönetet szeretnénk mondani.

Hálával és tisztelettel: M-né G. I.


Szülőcsatorna tágítása távból, csecsemő kötött csípőjének gyógyítása

EGY ÉDESANYA ÉLMÉNYEI

Két gyönyörű kislány boldog édesanyja vagyok. Kercselics Imrétől számtalan segítséget kaptunk, melyek közül két esetet emelnék ki. Mikor 2001-ben Dorina született, még nem tudtam, hogy szülni egyszerűbben is lehetett volna. A sok sportolás miatt ugyanis nagyon kötöttek az izmaim, így a tágulás nehezen ment, és a hüvelyem is végigrepedt. Eltartott egy ideig, mire az orvosom össze tudott varrni minden sérülést, és ezután napokig alig tudtam járni. Csenge három évvel később született vágás nélkül, könnyedén. Ekkor ugyanis már ismertem Imrét, és ő segített abban, hogy a tágulás gyorsabban menjen végbe. Mikor két ujjnyira tágultam, az orvosom megvizsgált és mondta, hogy a szülés még egy-két órával későbbre várható. A szülésznő betakart egy takaróval, hogy addig se fázzak, hiszen tudták, hogy még várni kell. Én azonban felhívtam Imrét telefonon és megkértem, hogy segítsen. Így amíg az orvosom és a férjem a szülőágy mellett jól elbeszélgettek egymással időtöltés gyanánt, Imre távolról „dolgozott rajtam”, én pedig csak azt éreztem, hogy a baba milliméterről milliméterre szépen csúszik lefelé, és a hüvelyem izmai engedelmesen ellazulnak. Az orvosom lepődött meg a legjobban, mikor nem sokkal később felemelte a takarót, hogy ismét ellenőrizze, mennyit kell még várni, és a kislányom megszületésre készen állt. Ezután már csak percek kérdése volt a világrajövetel, vágás nélkül. Talán egy-két pici hajszálrepedést kellett csak összeölteni, de Imre segítségével azok is hamar gyógyultak.

Mikor Csenge két hónapos lett, elküldtek minket csípővizsgálatra, és megállapították, hogy a jobb oldala picit kötöttebb, ezért két hónapon keresztül terpeszpelenkát kell hordania. Mivel Dorinával annak idején ugyanez volt a helyzet, és emlékeztem rá, mennyi kínlódás volt a terpeszpelenka használata, ismét Imrét kértem meg, hogy segítsen. Ő a kislányom szellemtestében elvégezte a szükséges korrekciót, és mondta, hogy terpeszpelenkára semmi szükség sincs, mert most már tökéletes a csípője. Csenge négy hónapos lett, vissza kellett mennünk csípőkontrollra. Kérdezte a doktornő, hogy használtuk-e a terpeszpelenkát, mire mondtam, hogy igen (ez persze nem volt igaz). Megtörtént a vizsgálat, és közölték velem, hogy a lányom csípője teljesen rendbejött, nincs szükség a terpeszpelenka további használatára. Erre én elmondtam a doktornőnek, hogy nem mondtam igazat, ugyanis egy másodpercig sem volt a gyermeken terpeszpelenka, hiszen a szellemműtétnek köszönhetően Imre azonnal meggyógyította. Erre már a doktornő sem tudott semmit mondani, látszott rajta, hogy megkérdőjelezi az elmeállapotomat, így "kényszerűségből" a következő mondat hagyta el a száját: "Ugyan, Anyuka! Ezek spontán gyógyulnak!" Hát persze…;-)

J. Krisztina


Drága Imre bácsi!

Köszönet a sok energiáért, erőért, megnyugtatásért! Segítségükkel a képzeletet is felülmúlóan gyors és nehézségektől mentes szülés során a születés és az egészséges gyermek nyújtotta boldogságot is átélhettem...

H-né H. J.


Köldökzsinór szűkület oldása

Egy kismama története

Januárban vártam második kisbabámat. 33 hetesen kerestem fel Önöket, ugyanis nőgyógyászati kontrollvizsgálaton az orvosom kicsinek találta a hasamat és elküldött ultrahangvizsgálatra retardatio (fejlődésbeni visszamaradás) kérdőjellel, ami kimutatta, hogy a baba súlya alacsonyabb az átlagnál. Ekkor nagyon kétségbe estem. Mi lesz, ha koraszülött és retardált lesz a kicsi. A pánik után jött a megvilágosodás: felkerestem Kercselics Imrét és kaptam egy kezelést. Megállapította, hogy a köldökzsinór eredésénél van egy szűkület és a méhlepény túl sötét színű, ezért a magzat kevesebb oxigénhez jut, ami akadályozza a megfelelő ütemű növekedését. Majd fantom-képen oldotta a szűkületet, ezzel javítva a méhlepény oxigénellátását, és sötét színe is világosabbá vált. Megnyugtatott, hogy a baba nem akkora kicsi, mint ahogy az ultrahangon látszott, és hogy 3 kg fölötti súllyal fog születni. Január 23-án megszületett a kislányom 3,5 kg és 55 cm volt. Nagyon hálás vagyok Önnek ezért. Isten áldja meg, és vezérelje a jövőben is útját. Minél több tehetséges tanítványt és sikeres kezelést kívánok.

Tisztelettel: Dr. S. K.


Csecsemő agyában lévő ciszta eloszlatása

November 5-én a terhesség 30. hetében született a kisfiam. A 29. héten észrevették az ultrahangos ellenőrzésnél, hogy egy 15 cm-es ciszta van az agyában. Ekkor döntöttek úgy, hogy megindítják a szülést. A születést követően megműtötték az idegsebészeti klinikán. Semmi jóval nem bíztattak, sőt azt mondták, ez a gyerek soha nem fog járni, beszélni, nem lesz kérdéses milyen iskolába fog járni. Kercselics Imréhez januárban vittük el, miután túlestünk egy szemvizsgálaton, ahol megállapították, hogy semmilyen látása nincs a gyereknek, tehát vak, még a fényeket sem érzékelte. Imrétől kapott egy speciális energiakezelést, és rá két hétre - csodák csodájára - látott. Ezt műszeres vizsgálattal is igazolták az orvosok. Később, amikor kb. fél éves volt, egy szellemsebészeti műtétet hajtott végre rajta Imre, ami során agyfélteke cseréket és agyvíz cserét hajtottunk végre. Ezt követően a gyermek gyönyörűen fejlődni kezdett. Most 3,5 éves és az orvosok hitetlenül állnak, nem értik az egészet. Akik nem tudták a történéseket, nem vesznek észre rajta semmit. Értelmes, okos, könnyen és gyorsan tanul a kisfiú. Mindig hálás szívvel gondolok Kercselics Imrére.


Egy kisbaba tüdő-, középfül- és vesemedence gyulladásának gyógyítása

Matyi fiamat 1 évesen egy baktérium támadta meg, amely tüdő-, középfül- és vesemedence gyulladást okozott. Veséi a normális duplájára nőttek, szerkezetük megváltozott és uréter tágulat alakult ki. A kórházi ellátás alatt Imre bácsi édesanyámon keresztül kezelte Matyit, amelynek köszönhetően már másnap javult a vérképe, láza megszűnt és végre evett is. A három hónapig tartó intenzív antibiotikumos kezelés a baktériumot elpusztította, de veséi továbbra is kritikus állapotban maradtak, ezért rajtam keresztül szellemműtétet végeztünk, amely során kicseréltük a veséket és az uréter vezetéket. Az ultrahang kontroll egy hónap múlva normális méretű és szerkezetű veséket mutatott, a tágulat pedig megszűnt.

Imre bácsi, nehéz szavakba önteni, annyi mindenért tartozunk hálával Neked!

Köszönjük az egész család és Matyi – aki azóta egy eleven kis csibész – nevében. H. Ildikó


Térdhajlati ciszta és mellben lévő csomó eloszlatása

Hálás szívvel szeretnék köszönetet mondani Kercselics Imre bácsinak azért, hogy két alkalommal is megszentelt a műtétektől. Az első problémám a térd mögötti cisztám volt, műtétre küldtek. Imre bácsi meggyógyított. A következő pedig, az emlőmben találtak a mamográfiai vizsgálaton egy babszem nagyságú mirigyet. Szintén műtétre javasoltak. Így újra Imre bácsihoz fordultam. Hála Ő újra segített. Ezt úgy tudtam meg, hogy újra elmentem mamográfiai vizsgálatra és semmi rosszat nem mutatott ki a vizsgálat. A főorvos csak csodálkozott.

Hálás köszönet Imre bácsinak mindezért. Áldja meg a Jó Isten erőben, egészségben, hogy még nagyon sok beteg embert tudjon meggyógyítani és örömet szerezni ezzel.

Köszönöm, Imre bácsi hálás betege:

J. Gy-né


Génjavítás

Kedves Imre Bácsi!

K. Zsuzsanna vagyok. Augusztus 18-án voltunk Önnél szellemműtéten. 10 génhibám volt, és ebből kifolyólag a jobb kezem sorvadni kezdett. Azóta írtam egy levelet, hogy az eltelt három hónapban milyen változásokat vettem észre a kezemen. Most újra írok. A kezem nőtt, erősödött és húsosodott. Egyre szebben tartom és minden erőfeszítés nélkül ki tudom nyújtani az ujjaimat. Hosszú ideig erős fájdalmat, húzódást éreztem a kezemben, de mostanában már enyhültek ezek a fájdalmak.

Nagyon sok szeretettel üdvözlöm! K. Zsuzsanna

Ui.: Tiszta szívből küldöm ezeket a rajzokat Imre Bácsinak.


Segítség

Egy TV műsorban hallottam Imre bácsiról. Meggyőztek az ott látottak és bejelentkeztünk hozzá a kisfiammal. Ő 2 és fél éves, halmozottan sérült. Genetikai anyagcsere betegsége van, emiatt mozgássérült, valamint nagyothalló. Szellemileg ép, de a fentiek miatt, nagyon el van maradva kortársaitól. Imre bácsival mélytudati szinten genetikai beavatkozást végeztünk. A hibás géneket jóra cseréltük. A fiam a "kezelés" után három nappal egyértelműen jobban hallott, figyelmesebb lett. A mozgásfejlődésében egy lassú, de egyenletes javulás figyelhető meg. Bizonyos labor leleteiben is kedvező változás állt be. Valószínűleg még felkeressük Őt, hogy megerősítsen a gyógyulásba vetett hitünkben. Sokat segített, bátran ajánlom minden rászorulónak, hogy forduljanak hozzá. Mi mindig hálásan gondolunk Imre bácsira.

Köszönettel: Á. A. anya


Vakbélgyulladás gyógyítása

Kedves Imre!

Csodálatos Gyógyítást és ezáltal HITbeli megerősítést kaptam Istentől és Tőled. Megélhettem egy gyors lefolyású különleges gyógyulást a vagbélgyulladásból. Milyen szerencsém volt, hogy pont az előtte levő két napban megismerhettünk a gyakorlati szellemgyógyászat tanfolyamon, s hozzád fordulhattunk segítségért telefonon. Ha nem találkoznak útjaink, ha nem lennél megáldva fentről ezzel a tudással, most kínlódhatnék orvos által műtött hassal egy kórházi ágyon, utána meg itthon lábadozhatnék további egy-két hétig. Micsoda különbség. Ma a harmadik napon már meg tudtam csinálni az "Öt Tibeti" jógagyakorlatot.

Köszönöm, köszönöm, köszönöm!

Szinte ujjongó hangulat jár át a megtapasztalástól, azt hiszem ezt lehet úgy nevezni, hogy örömteli boldogság. Ritkán és különleges alkalmakkor él át ilyet az ember élete során. Megtapasztalhattam az Úr gyógyítását rajtad keresztül „Cselekszik a kezetlen, de csak a Te kezeddel; megindul a lábatlan, de csak a Te lábaddal…”. Érzem, hogy életem valamennyi területén vonzata lesz. Erőt, feladatot ad ahhoz, hogy testemben, lelkemben és szellememben kitisztítsam magam, hogy méltó, hiteles és szorgalmas tanítványod lehessek. Meg kell tudnom csinálni, nem erőszakosan, de vasakarattal és főleg alázattal. ….

Férjemmel együtt köszönjük a gyors segítséget. Tisztelettel A. és M.


Mellhártyadaganat gyógyítása

Három éve hoztuk el édesapámat Kercselics Imréhez, az orvosi diagnózis mellhártyadaganat volt. Műtétet javasoltak, de előtte két chemoterápiás kezelést kapott. Ettől annyira legyengült állapotba került, hogy kétségbe estünk. Arra kértem, hogy ha úgy gondolja, egy másik utat javasolnék neki. Ekkor került Imréhez, aki egy szellemgyógyászati műtétet hajtott végre rajta (tüdő és mellhártya csere történt). A fekhelyét és a táplálkozását is átállítottuk. Vissza kellett volna mennie az újabb kórházi kezelésre, de ő azt mondta az orvosoknak, hogy még időt kér. Az Imrével való találkozás után fél évvel ment vissza CT-vizsgálatra, ahol megállapították, hogy nyoma sincs a daganatnak, azóta is jár kontrollra, de nem találtak nála semmit. Jól van, újra dolgozik, sőt még nagyobb vehemenciával, mint korábban.


52 évig tartó fejfájás gyógyítása

B. E-né vagyok, Budapesten lakom. Fejfájással kerestem meg a táltosokat. 52 évig szenvedtem, az orvosok nem tudtak meggyógyítani, mert nem tudták megállapítani mi okozza a fejfájást. Minden fajta gyógyszert adtak, hátha valamelyik használ, de hiába, javulás nem lett.

2003-ban láttam X tévében előadásukat. Ezek után jelentkeztem Önöknél a betegségemmel, bízva a Teremtő Istenben ... Kercselics Imre bácsit ajánlották. Elmentem hozzá kezelésre, és teljes bizalommal bíztam benne, hogy meg fog szűnni a fejfájásom. Hála a Teremtő Istennek és Kercselics Imre bácsinak, meggyógyultam. Alig hiszem, hogy igaz, vége annak a szörnyű, görcsös fejfájásnak. KÖSZÖNÖM.

Isten áldásával B. E-né


Szürke hályog szétoszlatása

M. I-né vagyok, hálámat és köszönetemet szeretném kifejezni Kercselics Imrének. 71 éves vagyok, 14 éve glaukómás. 199X-ban szürke hályog kezdődött mindkét szememen. Hittem a gyógyulásomban és az Isten segítségével, Imre közvetítésével eltűnt a hályog (szemorvosi ellenőrzés is történt). Negyvenévi szemüveghordás után (nappali szemüvegem 2-2,5, olvasáshoz 4-5-ös kellett) három energiakezelést követően mindkét szemüveget letettem. Szemüveg nélkül látok olvasni, még a legkisebb betűket is.

Hálás köszönetem : M. I-né


Kedves Imre!

… április 8-án kerestem fel első ízben. Mindkét szememen szürkehályog volt. Közel két és fél éve kezdődött. Több szemorvost felkerestem, de segítséget nem kaptam, csak a következő dátumot és egy újabb szemüveget. Hat és fél dioptriánál tovább nem cserélték, mondván úgysem látok azzal sem, de műteni sem akartak. Igaz, 71 éves vagyok, de a nyüzsgősebb típusból. A családomnak főzök, és az unokámra vigyázok, így nagyon nehezen boldogultam.

Az X tévében szeretem nézni a „Harmónia” című műsort, és ott mondta el egy hölgy a szemgyógyulásának történetét. A tévéből kellett megtudnunk, hogy Imre milyen nagy sikereket ért el szürkehályog gyógyításban.

Az első alkalommal már dioptriákat javult a látásom. Azóta 5 alkalommal kaptam kezelést, és minden esetben szemüveget kellett cserélnem, de fordított sorrendben, hála Magának Imre, és az Úrnak, aki megengedte, hogy újra jól láthassak! Most már a lakásban, illetve közelre tökéletesen látok, de a közlekedésben és a vásárlásnál még szükségem van szemüvegre.

Két infarktus után ritmus zavaros rosszullét nehezítette életemet. Arra gondoltam, hogy ehhez is kérem a segítségét. Kétszer kaptam energiát, és szeptember 17-én beállította a három értéket, amivel nagyon jól érzem magam.

A tények leírása közben nem akartam elkalandozni, de kinek mondjam el, ha nem a legilletékesebbnek. A kezelések után ha a boldogság röpíteni tudott volna, nem kellett volna vonatra szállnom. Külön öröm, hogy már nem csak kinézek az ablakon, hanem látom is a kedvenc fáimat, amint galambok röpdösnek körülötte. A negyedik kezelés után elővehettem a varrógépemet (amit azt hittem örökre tettem el), és kitűnően látok rajta varrni, valamint tudok kézimunkázni, és rejtvényezni is már nem csak postai ironnal látok.

Napjaim ismét tevékenyen telhetnek, hála a Jó Istennek és magának Imre.

Köszönettel, és hálával gondolok Magára és kérem a Jó Istent segítse, hogy még sok beteg embert tudjon meggyógyítani.

Szeretettel üdvözli: M. J-né


Autóbalesetes kisfiú távgyógyítása

Kedves Imre bácsi!

Október 12-én reggel hívtalak telefonon egy súlyos autóbaleset miatt. A feleségem öccse és felesége, valamint két fiatal 22, 23 éves fiú unokatestvér (a feleségé) helyszínen meghalt, az 5 éves kisfiú életben maradt. Meditációban dolgoztál rajta, és legutóbbi beszélgetésünkkor kérted, írjam le röviden a javulást.

Gyermek neve: T. P. A.

Született: …. augusztus 5.

Baleset: Október 11. 23:37, nagy sebességgel, álló kamionba rohantak.

  - Négy felnőtt azonnal meghalt (senki nem volt bekötve).
  - Gyerek súlyos, életveszélyes állapotban került X kórházba.
  - Hasi műtétek, lép eltávolítása, máj csonkolása, súlyos végtagtörések, szegecselések, a tüdő és az agy sérült, ehhez műtéti úton nem nyúltak.
  - Egy héten át géppel lélegeztetik és altatják (amikor láttuk, torz, püffedt fej, minimális reflexek észlelhetők, pl. szájának tisztításakor tiltakozás)
  - Október 20.: a temetés napja: gépről levéve reagál a látogatókra, arca kezd rendbejönni, jobb kezével fog.
  - Október 24.: pépeset már meg tud enni. 
  - Október 30-án önállóan eszik (kivette nagyanyja kezéből a kiflit), mindenkit megismer, beszél, fütyül dallamokat, bal lába is mozogni kezd.
  - November 2.: hatalmas változás (kórház dolgozói szerint is hihetetlen), tekintete teljesen éber, mindenkivel beszél, aki szimpatikus neki.
  - November 14.: minden végtagja mozog, törött bal kezével is tud fogni, stb., de karja gyenge még a gipszelés miatt, önállóan felül az ágyban, játszik, dobol, rengeteget eszik. Nem kérdez semmit a szüleiről, hol vannak, miért nem jönnek, komolyabb, mint szokott lenni, nagyon ragaszkodik mindenkihez, anyai nagymamához főleg (sokat volt velük), nem lehet egyedül hagyni, mindig bent van valaki a családból.
  - November 15.: hazaengedik a kórházból a nagyszülőkhöz. Ünnepeket töltse otthon, aztán valahol rehabilitációs kezelés következik. Házhoz jár a gyógytornász addig.
  - November 23.: áll és néhány lépést megtett már otthon. Nagyon akar, mindent azonnal, kicsit türelmetlen.
  - Anya, apa elájult, mondja (elájult=meghalt) filmek nézésekor ezt a szót használja.
  - Esténként és reggelente gyakran sír (anyára és apára gondolok).

Nagyon szépen köszönjük az eddigi segítséget, nem tudom szükség lesz-e szellemműtétre.

Üdvözlettel, C. L.


Kiugrott kulcscsont

Baleset következtében a kulcscsontom kiugrott a helyéről. Kórházba kerültem, ahonnan három napi megfigyelés után kiengedtek. Erős fájdalmaim voltak, a karomat nem tudtam mozgatni. Több neves orvosnál, orvos-természetgyógyásznál, gyógytornásznál voltam, de a sorozatos kezelések csak azt eredményezték, hogy a karom és a vállam egyre jobban fájt. Operációt javasoltak, figyelmeztetve, hogy ez fertőzésveszélyes és valószínűleg mozgáskorlátozott maradok.

Ekkor jött a csoda Kercselics Imre személyében. Húsz perces energiakezelés után a fájdalmaim szinte teljesen megszűntek és a karomat is jól tudtam mozgatni. A következő kezelés hat hét után lett volna esedékes, de erre már nem került sor, mert a fájdalmaim teljesen megszűntek és a karomat is korlátozás nélkül fel tudtam emelni.

Ma már teljesértékű embernek érzem magam...

T. O-né


Szívcserék

Kedves Imre bácsi!

Röviden szeretném tájékoztatni (a szívcsere után - a szerk.) kislányom eredményeiről. Hála a Jó Istenkének már X kórházba nem kell mennünk. Lezárták a kezelést, mindent rendben találtak, a kamrák stabilizálódtak.

Lábacskái szépen erősödnek, néhány másodpercig már önállóan is tud állni. Szépen fejlődik, 12 kilós és 82 cm.

Röviden ennyit szerettem volna írni.

Mindent nagyon köszönök. Kívánok még egyszer minden jót, a messzi távolból.

J., S. és F.


Binderné Palocsay Erzsébet költőnő verse:

A MENNYEK URÁNAK
HÁLAADÓ KÖSZÖNET
MERT ÚJ SZÍV SZÜLETETT!

Mennyei Atyám!
Ma, Trónusod előtt, beteg szívemet
Te láttad!
Engedélyt és új szívet adtál cserébe,
Meghallgattad lelkemből szóló szívbéli
Imámat.
Úristen! Aki az Életnek – örök, igaz Ura vagy!
A szeretetet adó Igazságnak Istene!
Tőled várható, a Világra szóló csodáknak fénye,
Az Élet Szent kegye!
Én Tőled kérem gyermeki alázattal, hogy
Őrizd meg bűntől ezt az új szívet,
Amely ott fenn, a Mennynek Birodalmában
Kezdett dobogni és kapott Életet.
Újra és újra élem lelkemben azt a csodát adó
Eddig meg nem élt áldott perceket,
Amikor Atyám, Tekegyelmedből, áldásoddal
Ott voltam közöttetek!
Arany trónusod jobbján Mária, szent leányod,
A Világ Édesanyjának mosolya adott biztatást,
Bal oldaladon Jézus Krisztusunk, Kért Uram
Bűneim bocsánatára Tőled feloldozást!
Köszönöm Neked Jó Istenem, hogy számomra
Ezt a napot áldásoddal feledhetetlenné tetted!
Mert Uram Istenem, felmérni sem tudjuk,
Hogy milyen hatalmas a lelked és minden tetted!
Add meg Uram Istenem, hogy jöjjön el számunkra,
A bűneink feloldozására Tőled, az examen!
És szenteltessék meg a Te szent neved, itt a Földön
És a Mennyekben, most és mindörökké – Ámen.


A tanfolyam után

Kedves "Imre bácsi"!

Nagyon sok szeretettel írom Neked ezt a pár sort. Gyönyörű szép három-négy hét áll mögöttem, és úgy érzem, hogy többet tanultam és tapasztaltam, mint akárhány tanfolyamon, akárhány év alatt. Ebben Neked elsődleges szereped volt, és ezt szeretném most ezzel a levéllel megköszönni. Rájöttem, hogy milyen csodálatosan szép ez a terület, egyrészt kemény munka és alázatos szolgálat, másrészt varázslatos – mesevilág – és valódi kapcsolat Istennel, a szellemvilággal és az égiekkel. Még egyszer köszönöm a segítségedet és sok-sok szeretettel kívánok további sikereket a munkádban, és külön szeretettel kívánok eredményeket a magánéletben.

Üdvözlettel, egy tanítvány